Hart 4 Health – Sport
Team H4H

Hallo, ik ben Alex hart, eigenaar van Hart4Health. Samen met mijn vrouw Corinne hebben wij in juli 2011 de sportschool overgenomen. Met de overname hebben we ook een team overgenomen waarvan wij niemand kende. Dit was voor ons wel even spannend aangezien je nooit weet of zoiets klikt, maar ik kan met mijn hand op mijn hart zeggen dat we het getroffen hebben. Bij ons heeft ieder zijn specialisme en gaat hier ook vol voor. Dit maakt ons centrum professioneel en gezellig. Mijn interesse voor sport is begonnen bij defensie waar ik les heb gegeven en natuurlijk zelf veel heb gesport. Hier is het idee gekomen om ooit zelf een sportcentrum te beginnen, dus toen deze kans zich voor deed, hoefde ik niet lang na te denken. Zelf geef ik spinning, Personal Training en Kick&Punch. Dit laatste is een les gebaseerd op kickboksen maar dan op de zak of tegen een bokspaal. Zelf doe ik aan een combinatie van krachttraining en kickboksen. Niet de meest ideale combinatie aangezien ze elkaar wat tegen gaan, maar alle twee erg leuk om te doen. Alex Hart

Hey, Ik ben Anette en ik hou het sportcentrum spik en span! Ook ben ik regelmatig te vinden in de creche, waar ik op de kindjes pas als de moeders aan het sporten zijn. Erg leuk om te doen! En natuurlijk sport ik zelf ook bij Hart4Health. Dus wie weet zien we elkaar... gezellig!

Hai, ik ben Annemarie en ik werk nu bijna anderhalf jaar bij Hart4Health. Ik woon in Lisse, ben getrouwd en heb een puberzoon en -dochter. Hoewel ik ooit als grafisch vormgever ben begonnen, ben ik al ruim 14 jaar met heel veel plezier werkzaam in de fitnessbranche. Je zult mij voornamelijk achter de balie, de computer en in de fitness aantreffen maar ik ben van oorsprong ook bodyshape-, pilates- en bodybalance-instructeur. Hoewel ik geen vaste lessen geef, vind ik het nog steeds leuk om regelmatig een lesje in te vallen. We zien elkaar snel: in de fitness, tijdens een Pilates- of spinningles of achter de balie!

Hai, ik ben Corinne, samen met mijn man ben ik eigenaar van Hart4Health.
Ik geef les sinds 2001 en heb daar natuurlijk ook mijn papieren voor gehaald (FISAF international aerobics and fitness). In de loop der jaren heb ik me bijgeschoold waardoor ik nu bijvoorbeeld ook pilates of spinning geef. Mijn interesses liggen nogal breed (van SPH tot makelaardij SVM NIVO tot m'n sportopleiding) en zijn nu nog aangevuld met m'n laatste aanwinst; de opleiding gewichtsconsulent. Ik begeleid dan ook onze afslankgroepen en geef bovendien nog Personal Training. Mijn enthousiasme voor sport is in mijn lessen letterlijk nogal luid en duidelijk aanwezig; ik kan het nou eenmaal niet voor je verborgen houden. Het resultaat is dat iedere training voorbij vliegt en het uur al om is voor je er erg in hebt. Ik geef je graag een training waar je wat aan hebt: intensief, keurig opgebouwd maar van mijn keurig geplande opbouw hoef jij natuurlijk niets te merken: jij komt gewoon gezellig een uurtje leuke dingen doen. Verstand op nul en knallen maar! Ik hoop mijn enthousiasme ook op jou over te kunnen brengen! Groetjes Corinne

Hallo, ik ben Eddy, de Yogadocent van Hart4Health. Al zo`n 10 jaar geef ik dagelijks Yogalessen in de regio. En twee maal per week bij Hart4Health. Ervaar mijn yoga en je bent de rest van je leven verknocht. Voor een “kalme geest”, een “vredig Hart” en een soepel mooi lijf.

Hé Hallo, Ik ben Eveline en werk al aardig wat jaartjes bij de sportschool. In 2000 heb ik mijn aerobic-opleiding gedaan bij AFN opleidingen. Ik vond dit toen zo leuk dat ik in de loop der jaren wel meerdere opleidingen ben gaan volgen o.a. Spinning, Body Attack, KickFun, Steps, Bosu,Pump Fitness en Pilates.

Ik geef verschillende soorten lessen. Momenteel geef ik bodyshape, spinning, bodyvitaal, pump en pilateslessen. Ik vind het leuk om van iedere les weer een feestje te maken. Dus heb je zin in een feestje, dan zie ik jou graag!

Hi, ik ben Gaby Hogenboom en geef op dit moment even geen vaste lessen. De meeste van jullie hebben mij leren kennen in mijn stageperiode tijdens de BBB en Bodyshape lessen. Ik heb in het laatste jaar van mijn opleiding Sport & Bewegen het keuzevak Aerobics gevolgd en mijn diploma daarvoor gehaald. Ondanks dat ik nu geen vaste les geef, val ik nog wel af en toe in dus wie weet zien we elkaar binnenkort in een les!

Hai, mijn naam is Ginger du Prie en ik geef nu een jaar of 8 les bij Hart4Health.
Ooit heb ik de opleiding voor aerobics en bodypump gewoon gedaan, omdat ik heel graag sport, en sporten voor iedereen belangrijk is.
Mijn lessen zijn pittig, maar toegankelijk voor iedereen, mijn doel is resultaat èn plezier, dan houd je het lang vol!
Nu geef ik nog steeds op maandag en dinsdag avond les, met veel plezier.
Kom je een keer meedoen?

Hoi ik ben Kim Leeflang,
Sinds januari 2012 doe ik de kinderopvang op maandag- en woensdagochtend, en soms val ik op vrijdag in.
 
Lekker met de kinderen spelen, knutselen, bouwen, tekenen, rennen of gezellig een verhaaltje voorlezen, vind ik erg leuk om te doen. En tussendoor natuurlijk een beker limonade en een koekje of een soepstengel.
 

Hoi, ik ben Mark. Misschien ken je me al, van onze spinninglessen. Naast de gewone spinningles, geef ik soms ook wel eens les met de hartslagband. Op televisieschermen in de zaal kun je dan direct de intensiteit van je training zien. Spinning is hard werken, maar je bouwt er wel een enorm uithoudingsvermogen mee op. Wie er éénmaal mee begonnen is, kan er moeilijk mee stoppen! Ik zie je graag in één van onze lessen!

 

Mijn naam is Michael Smit en ben sinds november 2013 in dienst bij Hart4Health. Ik ben 21 jaar en ben afgestudeerd Bewegingsagoog en Sport- en Cuppingmasseur. Zelf ben ik een fanatieke waterpoloër en ik besteed veel tijd aan duursporten zoals hardlopen, spinning en zwemmen. De afgelopen jaren heb ik gewerkt in zwembaden en in verschillende sportscholen en heb daar veel ervaring op gedaan. Met veel plezier en passie geef ik dan ook lessen zoals pilates, spinning of HIT! Natuurlijk kun je mij ook treffen in de fitness waar ik een aantal uur per week aanwezig ben.

 

Mijn naam is Monique van Veen, een geboren en getogen Veense. Al bijna 25 jaar getrouwd en we hebben samen 4 kinderen. Ik ben na mijn opleiding A.F.N. begonnen met lesgeven. Sporten is altijd al mijn hobby geweest. Ik heb bijna in alles lesgegeven; aerobics, shape lessen, bbb, kickfun, bodycombat. Op dit moment geef ik Jump4Health, Body Pump en H.I.T-training en werk ik in de fitness, en heb daarvoor alle diploma's behaald. Ook heb ik mijn diploma voedingsleer gehaald om nog iets meer advies te kunnen geven over voeding en sport. Het is mijn eigen doelstelling samen met u uw doel te bereiken, want dan is mijn doel ook bereikt!!! Maar mijn belangrijkste motto is .... Let's have some fun!

Hallo ik ben Randy Adema en ben 22 jaar. Ik werk hier sinds september 2012. Ik doe opleiding CIOS in Haarlem en richt mij op fitnessinstructeur en personal trainer.
De sfeer in de sportschool vind ik heel goed, leuke collega's en ze staan altijd voor je klaar als er wat is.
Mijn motivatie om hier te werken is: omdat ik zelf fitness erg leuk vind en ook omdat het ook goed voor je lichaam is. Ik hou ook erg van vechtsporten met name MMA en kickboksen.
Misschien zie ik je bij Hart4Health terug in mijn Kick & Punchlessen. Tot ziens!

Hai, ik ben Shirley en geef al weer een aantal jaren spinninglessen op de sportschool. In mijn vrije tijd sport ik graag buiten, fiets ik graag een rondje op de racefiets of trek ik mijn hardloopschoenen aan. Daarnaast houd ik van skiën, schaatsen en zwemmen. Op dit moment geef ik spinning op donderdagavond maar ik heb ook een aantal jaren Perfect Pilates gegeven. Ik vind het geven van sportlessen ook erg leuk om te doen, naast mijn werk als kinderfysiotherapeut. Het geven van spinning past dus helemaal bij mijn interesses en vind ik super leuk!

Hallo ik ben Thea, en geef al een aantal jaartjes spinningles bij Hart4Health. Het leuke van deze lessen is dat jong, oud, dik, of dun: iedereen kan spinnen. Door middel van een weerstandsknop bepaal je zelf de zwaarte. Je vindt mij 's morgens in de sportsschool. Doe mee, het is zeker de moeite waard en je bent de hele dag fit.

Mijn naam is William Antersijn, mijn hele leven ben ik al actief bezig met sport.

Naast mijn specialisme als computertechnicus ben ik sportinstructeur in diverse disciplines zoals Taekwondo (NK-EK), Tai Chi, Win Chu, kickboksen, dansen, hardlopen (meer dan 40 Marathons) en beoefen diverse balsporten en buitensporten.

Daarnaast geniet ik volop als ik ook andere mensen kan enthousiasmeren tijdens mijn sportlessen met name de Tai Chi. Tijdens de lessen krijg ik regelmatig ongevraagd zeer positieve feedback. Deze positieve reacties hebben mijn interesse nog meer vergroot om dit verder uit te bouwen. Mijn doel is om meer mensen te bereiken om deze bewegingskunst te gaan beoefenen, met als resultaat een sterker en gezonder lichaam te ontwikkelen. ‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’, of in het Latijn ‘Mens sana in corpore sano’, is een bekend motto. Het staat voor het ideaal van de veelzijdigheid. Een mens is maar gezond als hij zowel intellectueel als sportief bezig is. Op iedere leraar is de uitspraak "in de leerling herkent men de meester" van toepassing. Een goede leraar zal je kunnen onderwijzen en doorverwijzen in al de aspecten van 'vechtkunst', 'gezondheidsoefening' en 'levenskunst'.

Mijn naam is Jan de Feber, ik ben 34 jaar, woon samen en heb 2 dochters.
Ik kom uit IJmuiden, maar nu woon ik sinds een jaar of 8 in Roelofarendsveen en heb een eigen Aannemersbedrijf.
Ik heb altijd getraind en lesgegeven, tevens heb ik zelf een aantal wedstrijden gebokst. 
Al een tijdje train ik bij h4h en geef nu sinds begin 2016 de kickboks-les.
Op woensdag doen we kickboksen zonder sparren, en op vrijdag soms met, maar je mag zelf weten of je hieraan deelneemt.
Anders bedenk ik een andere work-out, welke ook intensief is en in de les meegaat. 
(Kick)boksen is niet domweg slaan en schoppen, er komt een behoorlijke techniek bij kijken voordat je het doorhebt.
Wil je een keer ervaren hoe zwaar een (kick)boks-training kan zijn, laagdrempelig en zonder sparren, kom dan gauw eens langs.. 
“every champion was once a contender that refused to give up” 

Hallo hallo,

Ik ben Anneke Verwoert en woon in Weteringbrug.  Ik heb een eigen bedrijf waarin ik  fulltime werkzaam ben. Sinds een aantal jaar  ben ik "besmet" met het spinningvirus. Ik vond het zo leuk dat ik de Opleiding spinning instructrice bij Mad Dogg Athletics ben gaan volgen. Ik vind het heerlijk om te spinnen het geeft me veel plezier, ontspanning en energie. Het fietsen op de beat van de muziek vind ik geweldig en kan helemaal opgaan in de candance

van de muziek, voor je het weet zit het uurtje er alweer op.

 

Doel van mijn lessen:

* het plezier wat spinning geeft  

* de energie die spinning geeft en natuurlijk

* de conditie die spinning geeft , om dat op     een  enthousiaste en leuke  manier te

  overbrengen.

 

De dinsdag- en vrijdagavond verzorg ik de lessen en waar ik kan val ik in voor de mede- instructeurs. Ik geef ook

nog op twee andere sportscholen vast les dus kan niet altijd maar doe mn best.

Ik vind hart4health een warme gezellige sportclub en geniet van elke les, leuke enthousiaste  sportieve mensen

nou wat wil je nog meer top hobby toch?

 

Hallo ik ben Koen, Ik ben in 2016 begonnen met stage lopen bij H4H.  Naast mijn baan als beroeps brandweerman, ben ik de opleiding tot personal trainer gaan volgen. Inmiddels heb ik mijn opleiding afgerond en geef ik nu af en toe de CrossFunk les en val ik in bij de Bootcamp les. Sport heeft altijd bij mij hoog in het vaandel gestaan. Ik heb op hoog niveau gebasketbald en door mijn defensie verleden hou ik van sport in het algemeen. Over het algemeen ervaren de mensen mijn lessen als gevarieërt en pittig. Ik vind vooral het buiten bezig zijn heerlijk. Ik hoop je in 1 van mijn lessen terug te zien. 

Hallo, mijn naam Sven Hoogenboom. ik ben 20 jaar en volg de opleiding CIOS Sport Bewegen & gezondheid. Sinds oktober 2016 ben ik bij Hart4Health begonnen als stagiair. Sinds december geef ik de Bootcamp les. Daarnaast ben ik te vinden in de fitness en maak ik ook trainingsschema’s die jou zullen helpen om je doelstellingen te behalen. Wil je bijvoorbeeld wat meer spiermassa of een iets lager vetpercentage? Of je eigen techniek verbeteren door middel van mijn hulp? Neem gerust contact op en maak een afspraak. Tot snel in de fitness of in de bootcamp les!

Hoi ik ben Linda Buitenhuis. Al jaren train ik zelf bij Hart4Health in de fitnessruimte. In 2016 ben ik begonnen met de hardlooplessen, waardoor ik mijn eerste 13 km Strong Viking obstacle run gelopen heb. Dit motiveerde mij zo enorm dat de loopafstanden steeds groeter werken. In 2017 de Iron Viking obstacle run van 42 km, gelopen en in 2018 de Marathon van Rotterdam en nogmaals de Iron Viking. Op dit moment kan je me vinden in de fitness en achter de balie. Ook ben ik begonnen met de fitness opleiding zodat ik jullie straks nog beter kan begeleiden. Sportieve groetjes Linda 

 

Hoi, ik ben Monique al jarenlang werkzaam op kantoor bij een reuze leuk sportmerk en vanaf 2019 nu ook bij Hart4Health. Hoe leuk is het om in een omgeving te mogen werken voor ik al heel wat jaartjes sport en waar het bij mij voelt als thuiskomen. Je zult mij voornamelijk achter de balie en de computer aantreffen. 


        
lucas van leydenlaan 2a, 2371 RW Roelofarendsveen - Nederland, Nederland
071-3317240
Naar desktopsite gaan
Mobiele website van SiteOpMobi
sc